22200
page-template-default,page,page-id-22200,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Sollicitatietraining voor Artsen en AIOS
sollicitatietraining voor artsen en aios

Kan ik leren hoe je moet solliciteren?

Jazeker! Misschien heb je al een specialisatie gekozen. Misschien ben je net afgestudeerd. Of je zoekt een plek als AIOS. Denk dat aan de sollicitatietraining voor artsen en AIOS die Jan Maarten Wieringa aanbiedt. Hij kent jouw wereld als geen ander en kan jou helpen om jouw beste skills, jouw sterkste kwaliteiten te presenteren. Leer van hem, hoe je positief opvalt tijdens sollicitatiegesprekken.

 

Voorbereiding op sollicitaties

Met gemak en relaxed sollicitatiegesprekken lukt echt niet iedereen. Natuurlijk, voor jou hangt er veel vanaf als je gaat solliciteren. Gezonde spanning tijdens een sollicitatiegesprek is heel normaal. In de sollicitatietraining voor artsen en AIOS die Jan Maarten heeft ontwikkeld, wordt veel aandacht besteedt aan houding en omgaan met “zenuwen” en nervositeit. Zin en onzin over solliciteren komen aan de orde om jouw kennis over solliciteren op peil te brengen.

 

Sollicitatiegesprekken voeren

Tijdens de sollicitatietraining voor artsen en AIOS leer je wat de structuur is van sollicitatiegesprekken. Je leert ook, welke vragen je kunt verwachten en hoe je je daarop kunt voorbereiden. Niet in de laatste plaats wordt tijdens de sollicitatietraining voor artsen en AIOS stilgestaan bij de vragen die jij zelf kunt stellen om een goed beeld te krijgen van de positie waarvoor je solliciteert. En je krijgt een inkijkje in hoe “de andere kant van de tafel” denkt.

 

Solliciteren is maatwerk

Met een langjarige achtergrond in werving & selectie kan Jan Maarten Wieringa ook jou helpen met de voorbereiding van jouw sollicitaties. Het is maatwerk dat wordt geboden in de sollicitatietraining voor artsen en AIOS want ieder mens is uniek, iedere sollicitatiebehoefte is individueel. Neem gerust contact op en stel jouw vragen of neem direct actie, bel en plan jouw sollicitatietraining.