22084
page-template-default,page,page-id-22084,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Loopbaanontwikkeling AIOS
loopbaanontwikkeling AIOS

Loopbaanontwikkeling AIOS

Kirsten Dijkhuizen et. al heeft onderzoek gedaan naar professionele ontwikkeling en carriereplanning onder AIOS. Daarbij is gebruik gemaakt van de ervaringen van AIOS die hebben meegewerkt aan het ontwikkelings assessment voor AIOS. Hun ervaringen worden in een onderzoeksartikel beschreven. Het artikel geeft een goed beeld en maakt duidelijk dat een ontwikkelings assessment voor AIOS een waardevol instrument is. Klik op deze link om het artikel te lezen. 

“Jan Maarten Wieringa onthulde persoonlijke kwaliteiten die ik misschien al onbewust kende maar nooit echt besefte. Het hielp me om mezelf en mijn professionele identiteit te positioneren. Ik had die ondersteuning toen echt nodig.`` AIOS 10.

``Jan Maarten Wieringa is een ``buitenstaander``. Dit heb ik zeer op prijs gesteld. Toch heeft hij voldoende kennis van de medische wereld, het hiërarchische systeem, om onze positie als AIOS te begrijpen. Het is tenslotte een buitengewone wereld ”. AIOS 4.